@@@@@@@

Първо място за Раян на НОИТ и отлични оценки за Стамен и Ален

Отново отлично представяне на Раян Камаринчев от 7. клас в НОИТ (Национална Олимпиада по Информационни Технологии). Раян е първи в категория „Mултимедийни проекти“, с оценка Отличен 6.00 и с второ място в общото класиране в състезателна група 5.-7. клас. Проектът, с който се представи е Помощник за стилове – уеб сайт съдържащ интересни примери, свързани с език за описание на стилове CSS. Сайтът можете да видите на следния линк https://styleassistant.ppmgsliven.com/index.html. Научен ръководител на Раян е г-жа Виолета Балтова.

Дванадесетокласниците Стамен Владимиров от ППМГ и Ален Господинов от ПГПЗЕ, които работиха в екип, са шести в класирането в своята категория „Съвременни системи за визуализация“ 11.-12. клас. Те също получиха отлични оценки за проект AXIS – 3D принтер. Тези оценки те могат да ползват за прием без конкурсна процедура в СУ. Научен ръководител на учениците е г-жа Силвия Янкова.

За съжаление третият допуснат в НОИТ – Златомир Желев, не успя да се яви, поради съвпадане на датите с подготовката му за международно състезание по физика.

Поздравления за  отличното представяне на учениците и учителите им. Пожелаваме им да покоряват нови върхове и да ни радват и в бъдеще със своите успехи!

Share this…