@@@@@@@

Първенци и в общинския кръг на Ученическите игри по футбол

След отлична игра на финалите, с победи над ПГИ „Проф. д-р Д. Табаков“ с 2:0 и над ПГХТ „Акад. Н. Неделчев“ с 6:0, и двата отбора на ППМГ „Добри Чинтулов” по футбол във възрастовите групи 8.-10. клас и 11.-12. клас извоюваха първото място и станаха за пореден път и в двете възрасти общински първенци. Общинският кръг на Ученическите игри по футбол приключи на 27.11.2022 г. Предстои областният кръг.

В „малката“ възрастова група отборът ни преодоля с 3:1 ПГПЗЕ и с 3:0 СПГСГ в групата.Във финалната тройка, след категорични победи над ПГМ с 3:0 и над ПГИ с 2:0 завоювахме първото място.

При по-големите, 11.-12. клас, в предварителната група отборът ни победи ПГИ с 6:0 и ПГПЗЕ със 7:0. На финала – отново категорична победа над ПГХТ с 6:0 и заслужено първо място. Показател за превъзходството над противниците е огромната голова разлика от 19:0.

Поздравление за прекрасното представяне и на двата ни отбора и на техния учител Николай Бъчваров. Да си пожелаем успех и в следващите етапи на Ученическите игри!

Share this…